loader image

JOŠ JEDAN USPEŠAN SAJAMSKI NASTUP ZA UAS

JOŠ JEDAN USPEŠAN SAJAMSKI NASTUP ZA UAS

Beograd, 2. april 2024. – Udruženje Autoservisi Srbije (UAS) je i ove godine uzelo učešće na manifestaciji Bg Car Show koja se održala od 21 – 27. marta 2024. na Beogradskom sajmu.

Za UAS je ovo treći sajamski nastup na izložbi automobila, ali i prateće industrije delova, garažne i servisne opreme.

„Svaki dosadašnji nastup na ovoj manifestaciji bio je svojevrsna prekretnica za naše Udruženje. Posle ovog Sajma naša mreža je još jača, preko 600 radionica iz cele zemlje i preko 3000 servisera koji veruju da samo zajedno možemo urediti struku! Za nas je ovaj događaj prilika da se susretnemo sa kolegama iz cele zemlje i razgovaramo o uslovima poslovanja u njihovim sredinama i načinima kako možemo unaprediti poslovno okruženje.

Hvala Prijateljima UAS-a koji nam pružaju podršku i daju nam vetar u leđa u borbi za znanje, fer tržišne uslove i samu branšu“, ističu u Udruženju.

Na štandu kompanije Marinković Hofmann samo za članove UAS-a bila su organizovana stručna vođenja kroz novitete i segmentu garažne i servisne opreme. Posle svetske premijere, posetioci štanda kompanije imali su priliku da među prvima čuju informacije o dijagnostičkom uređaju BatteryPro kompanije MAHLE.

„Veliku pažnju servisrera vozila privukao je uređaj BatteryPro kompanije Mahle koji pruža informaciju o stanju baterije visokonaponskog vozila za samo 15 minuta. Kako je visokonaponska baterija najvredniji deo električnih vozila, ono što kupce polovnih vozila najviše zanima je njeno stanje. To je od presudnog značaja u donošenju odluke o kupovini, jer kvalitet polovne baterije određuje i samu vrednost ovih vozila. Raste udeo električnih i hibridnih automobila u ukupnom broju vozila na našim ulicama, pa su serviseri koji prate trendove pokazali veliko interesovanje baš za opremu namenjenu ovim vozilima“, rekao je Dragan Simović iz kompanije Marinković Hofmann.

Kompanije OBD2, AutoTek (Regos) i Hormann Srbija, prijatelji UAS-a, takođe su se predstavili posetiocima Sajma novitetima iz svojih kompanija.

Udruženje se zahvaljuje članovima, partnerima i svima ostalima koji su u toku trajanja sajma posetili štand UAS-a i pokazali veliko interesovanje za delatnost jedinog srpskog strukovnog udruženja servisera vozila.