loader image

Udruženje Auto Servisi Srbije po prvi put na Beogradskom sajmu automobila

Udruženje Auto Servisi Srbije po prvi put na Beogradskom sajmu automobila

Beogradski sajam automobila DDOR Eco BG Car Show 07 biće održan na Beogradskom sajmu od 12. do 15. maja 2022. godine, a domaća publika će imati priliku da vidi kompletnu ponudu vodećih svetskih proizvođača automobila.

Udruženje Auto Servisi Srbije će se po prvi put od osnivanja predstaviti na Sajmu automobila u Beogradu, a štand Udruženja biće u hali broj dva. Posetioci će na samom štandu moći da se informišu o radu i ciljevima Udruženja, a legalni serviseri i da postanu članovi.

Iz UASS-a ističu da se raduju prvom sajamskom nastupu i da će Udruženje dati sve od sebe da se što bolje predstavi kako kolegama serviserima, tako i široj javnosti.

„Želimo da naš štand bude mesto okupljanja servisera, kako naših članova, tako i onih koji bi to da postanu. Sajam tradicionalno okuplja veliki broj ljudi iz autoindustrije i ljubitelje automobila, pa će naš nastup biti sjajna prilika da predstavimo Udruženje, ciljeve za koje se borimo i dosadašnje rezultate“, rekao je Predrag Gordić, zastupnik UASS-a.

Na štandu će biti predstavljeni i Prijatelji Udruženja koji su prepoznali značaj ovog strukovnog udruženja i pružili podršku. To su Orbico Shell, Marinković Hofmann, Neo Tools, Bilstein Group, Lindstrom, Vamal grupa i AutoTek.

„Sajam će biti prilika da se zahvalimo Prijateljima Udruženja koji su prepoznali naše napore da uredimo branšu i podržali nas na tom putu. Oni će se predstaviti svojim proizvodima, mašinama i alatima, a interesantno je i da će na našem štandu moći da se isproba program AutoTek“, rekla je Aleksandra Đurišić iz UASS-a.

Iz UASS-a pozivaju svoje članove koji planiraju da posete sajam da obavezno posete i štand Udruženja, a poziv važi i za sve servisere koji žele da saznaju više o značaju udruživanja i pogodnostima koje imaju članovi.