loader image

UAS na manifestaciji DDOR BG Car Show

UAS na manifestaciji DDOR BG Car Show

Beograd, 18. mart 2024. – Udruženje Autoservisi Srbije (UAS) po treći put uzima učešće na Sajmu automobila u Beogradu. Štand UAS-a biće u Hali 1a, a iz Udruženja pozivaju sve registrovane servisere vozila da posete štand i informišu se o ciljevima i radu jedinog strukovnog Udruženja servisera vozila u Srbiji.

„Već tradicionalno učestvujemo na ovoj manifestaciji. Sajamski nastup je prilika da se okupe članovi Udruženja, ali i da informišemo one koji to nisu o našem radu i pravcima borbe. Serviseri vozila suočavaju se sa sve većim i brojnijim izazovima u poslovanju, a jedini način da utičemo na stanje u branši je da budemo okupljeni u jako i složno strukovno Udruženje. Hvala Prijateljima Udruženja koji nas podržavaju, veruju u nas i pomažu da naša borba bude vidljivija“, poručuje Aleksandra Đurišić, menadžerka UAS-a uoči Sajma.

Kompanija Marinkiović Hofmann 23. i 24. marta samo za članove UAS-a organizuje prezentaciju noviteta u segmentu opreme za servisiranje vozila. Poseban akcenat biće na neophodnoj opremi za servisiranje elektro vozila, kako bi serviseri stekli uvid u specifičnosti same opreme, ali i u visinu ulaganja ukoliko se odluče da se ozbiljno posvete ovim vozilima u budućnosti. Program će voditi Dragan Simović i Lazar Marinković, predstavnici kompanije. Prezentacije će biti održane na štandu kompanije Marinković Hofmann u Hali 2B u subotu, 23.3. u 11 i 16 sati, i u nedelju 24.3. u 16 sati.

Na štandu UAS-a serviseri će moći da razgovaraju i informiišu se o pogodnostima za članove sa predstavnicima kompanija koje podržavaju rad Udruženja: Turbo Ideal, ENEOS, Atlas24 pomoć na putu, Febi Bilstein, SKF, Karcher.  

Udruženje poziva servisere da posete štandove i ostalih prijatelja UAS-a koji će ove godine uzeti učešće na Sajmu: OBD2, AutoTek i Hormann.