loader image

Skup servisera vozila u Kruševcu

Skup servisera vozila u Kruševcu

3. jun 2024, Kruševac – Udruženje autoservisi Srbije (UAS) po drugi put organizuje stručni skup za servisera vozila centralne Srbije. Majstorska konvencija održaće se u subotu, 8. juna 2024. u prostoru Biznis inkubator u Kruševcu, a događaj je namenjen svim serviserima koji imaju registrovane radionice. Učešće na skupu je besplatno uz obaveznu prijavu putem broja 0668081361 ili linka koji se nalazi OVDE.

Iz Udruženja ističu da je cilj majstorskih konvencija bolje povezivanje radionica u regiji i podizanje informisanosti servisera o novinama i trendovima u autoindustriji, ali i o pitanjima poslovanja autoservisa, regulative, ekologije, dijagnostike, softvera.

 

„Serviseri vozila često ističu da su informacije ono što im najviše nedostaje. Tu nije reč samo o tehničkim informacijama, već i o regulativi i obavezama koje imaju vlasnici autoservisa. Kako ovih dana inspekcije kontrolišu izdavanje proračuna za usluge čija je visina preko 5000 dinara, govorićemo o ovoj zakonskoj obavezi, ali i o Sertifikatu B koji ovih dana zadaje glavobolje mnogim serviserima vozila. Na skupu će biti reči i o prednostima i nedostacima ulaska autoservisa u sistem PDV-a. Servisere očekuje prezentacija iz oblasti dijagnostike na vozilima sa fabričkom zaštitom, a bavićemo se i dijagnostikom problema korišćenjem parametara i online programiranjem“, istakla je povodom skupa Aleksandra Đurišić iz UAS-a.

Kompletnu agendu događaja možete pogledati OVDE.

Događaj su omogućili i u njemu učestvuju Prijatelji UAS-a kojima se ovom prilikom zahvaljujemo: Marinković Hofmann, AutoTek, Obd II, Eneos/Technolub, Febi Bilstein, Motorkov turbo servis/Turbo ideal, Corteco, Atlas24 pomoć na putu, SKF i Hormann.