loader image

Prijatelji Udruženja na štandu UASS-a

Prijatelji Udruženja na štandu UASS-a

Beograd, 10. maj 2022. – Po prvi put od kada je osnovano, Udružeje Auto Servisi Srbije predstaviće se auto serviserima i široj javnosti na sajmu automobila BG Car Show koji traje od 12. do 15 maja 2022. godine. Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati.

Osim što će posetioci Sajma moći da se informišu o radu, misiji i ciljevima zbog kojih je Udruženje osnovano, publici će se predstaviti i Prijatelji UASS-a.

„Izuzetno nam je drago da će uz nas na Sajmu biti i Prijatelji Uruženja bez čije bi podrške naš nastup bio teško izvodljiv. Zajednički nastup će biti prilika da se Prijatelji Udruženja predstave publici Sajma, ali i da sa članovima Udruženja razgovaraju o specijalnim pogodnostima koje obezbeđuju specijalno za njih. Ponosni smo što su snagom svojih brendova iza nas stale neke od najpoznatijih svetskih kompanija iz auto branše“, saopštavaju iz Udruženja Auto Servisi Srbije.

Orbico, distributer jednog od najvećih i najboljih svetskih brendova u segmentu maziva, među prvima je prepoznao naše ciljeve i podržao UASS potpisivanjem sporazuma o Prijateljstvu. Osim zajedničke međusobne promocije, oni za članove Udruženja uvek nude specijalne pogodnosti i poklone uz kupovinu.

Shell je prvi globalni dobavljač maziva već 15-u godinu zaredom! Kao odgovorna kompanija, Orbico Shell brine o održivom razvoju u želji da doprinese zaštiti planete. Zato Shell proizvodi ulja koja za cilj imaju redukciju posledica CO2 na životnu sredinu.

Foto: Promo

Na Sajmu automobila Orbico Lubricants predstavlja Shell Helix motorna ulja. Ova ulja vrhunskog kvaliteta namenjena su za putnički segment. Shell Helix Ultra motorna ulja formulisana su koristeći jedinstvenu Shell Pureplus tehnologiju koja pruža značajan broj tehničkih prednosti za korisnike. Poseban akcenat će biti na Shell Helix Ultra 0W liniji ulja koja mogu poboljšati ekonomičnost potrošnje goriva do 3% u odnosu na industrijski standard za motorno ulje , a veća ekonomičnost goriva rezultira nižim emisijama CO2 po km.

Foto: Promo

Firma MARINKOVIĆ HOFMANN DOO tradicionalno uzima učešće na Sajmu automobila, a ove godine na njihovom štandu na 400m² biće izloženi najnoviji uređaji iz oblasti montaže i demontaže pneumatika, balansiranja pneumatika, podešavanja geometrije vešanja, autodizalice, uređaji za tehnički pregled vozila, za lasersko merenje dubine šare, klima stanice, dijagnostički uređaji…

Premijerno će biti izložen kompletan sistem za kalibraciju ADAS sistema poslednje generacije, a na jednom od izloženih vozila biće prikazana praktična primena ovog uređaja. Štand firme Marinković Hofmann biće u Hali 2, na nivou B, dok će na štandu Udruženja biti izložena klima stanica koja je trenutno na akciji samo za članove Udruženja.

Bilstein group je vodeći svetski dobavljač i proizvođač na nezavisnom tržištu rezervnih delova koji nudi rešenja za popravke za sve uobičajene tipove automobila i komercijalnih vozila. Bilstein gruop kombinuje standarde visokog kvaliteta sa jakim fokusom na kupca. U okviru Bilstein group krovnog brenda nalaze se 3 proizvodna brenda: Febi, SWAG i Blue Print koji nude širok asortiman rezervnih delova neophodnih za različite popravke vozila. Više od 62.000 rezervnih delova za sve aktuelne modele putničkih i komercijalnih vozila potiču iz jednog, pouzdanog izvora.

Foto: Promo

Bilstein group će na štandu UASS-a promovisati ECAP školski centar. ECAP centar je namenjen za obuku auto-servisera, a u centru je moguće pohađati više od 20 obuka koje pokrivaju kompletnu arhitekturu savremenih vozila. Automatski menjači, Upravljanje dizel motorima, Sistemi klimatizacije, CAN i LIN bus komunikacija, Visokonaponska vozila su samo neke od dostupnih obuka. Obuke se sastoje od teorijskog dela i praktičnog rada na trening vozilima i maketama, a drže ih tehnički treneri sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom. Nakon završene obuke dobija se međunarodno priznat sertifikat.

Finska kompanija Lindstrom donela je sa sobom u Srbiju svoje iskustvo u tekstilnoj industriji od preko 170 godina. Ova kompanija poznata je širom sveta po inovacijama, najsavremenijoj tehnologiji u izradi proizvoda te visokim standardima koje poštuje. Viktor Kurtevski iz Lindstroma kaže da je fokus ove kompanije podjednako i na poslodavcima i na zaposlenima.

Foto: Promo

„Naša kompanija se već bezmalo dva veka trudi da pronađe najbolja rešenja kada su u pitanju radna odela i uniforme, bez obzira na sve specifične zahteve naših klijenata. Osim što se u našim odelima zaposleni osećaju dobro i rade efikasnije, poslodavcima ovakav vid saradnje štedi vreme i novac i omogućava im da se na miru fokusiraju samo na svoju osnovnu delatnost“, ističe Kurtevski.

Foto: Promo

Još jedna svetski poznata kompanija predstaviće se publici beogradskog Sajma automobila. To je SKF koji nam dolazi iz Švedske. Iz ove kompanije ističu da su zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda i usluga i stalnoj težnji da budu lideri u inovacijama, postali pouzdan partner vrhunskih distributera rezervnih delova. Već nekoliko decenija SKF je dobavljač originalnih delova za prvu ugradnju mnogim svetskim renomiranim proizvođačima trkačkih automobila.

„Kroz snažnu mrežu od preko 10 000 distributera i trgovaca na tržištu delova za naknadnu ugradnju, rezervni delovi za automobile, kamione i vozila na dva točka stižu do radionica širom sveta“, sa ponosim kažu u SKF-u.

Firma RegOs, vodeća u oblasti proizvodnje softvera za registraciju vozila i tehničke preglede u Srbiji posetiocima UASS štanda ponuditiće da isprobaju AutoTEK, jedinstveno softversko rešenje kreirano specijalno za auto servise.

„Smatrali smo da nije prirodno da serviseri rade u knjigovodstvenom softveru, već da zaslužuju kvalitetno rešenje pravljeno po svojoj meri. Inspirisani potrebama servisera i u konsultaciji sa njima, napravili smo savremen i prilagodljiv softver sa ljubaznom i uvek dostupnom tehničkom podrškom koja je osnova za kvalitetnu i dugoročnu saradnju“, istakao je Rastko Pajić iz Regosa.

Kao prijatelj Udruženja, kompanija POLJOBIT DOO iz Beograda će na predstojećem sajmu automobila u Beogradu predstaviti deo NEO TOOLS – Moto asortimana alata i opreme, poljske kompanije Grupa Topex, koja je lider na tržištu alata u Poljskoj sa značajnim učešćem na tržištima Centralne i Istočne Evrope. Asortiman obuhvata veliki izbor standardnih ručnih alata, specijalnih automehaničarskih alata, transporta alata i opreme, pneumatskih alata kao i ličnu zaštitnu i radnu opremu.

Foto: Promo

NEO TOOLS Moto alati su zaslužili poverenje zahtevnih korisnika i profesionalaca koji traže rešenja po najvišim standardima. Visok kvalitet materijala i dokazana tehnička rešenja su ključni temelji NEO TOOLS filozofije i čine ih pogodnim za upotrebu i u najtežim uslovima. NEO TOOLS proizvodi se testiraju u specijalizovanim laboratorijama kao na radnim mestima profesionalaca. Kvalitet, pouzdanost i preciznost potvrđeni su brojnim nagradama i priznanjima. Najvažnija od svega je međunarodni TÜV sertifikat kao jedan od najpriznatijih znakova kvaliteta u svetu, što omogućava potvrdu 25 godina garancije kada govorimo NEO TOOLS mehaničkim alatima.

Za više informacija o NEO Moto asortimanu posetite: www.poljobit.rs ili www.prodaja-alata.rs/kategorija/moto-program.

Vamal Grupa je lider u prodaji i održavanju akumulatora preko 20 godina. Rasprostranjeni su širom Srbije sa preko 40 prodavnica, kao i u Bosni i Hercegovini i S. Makedoniji. Vamal veleprodajni centri u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Nišu i Leskovcu, obezbeđuju odličnu logističku i prodajnu podršku svim poslovnim partnerima.
Vamal Grupa sa ponosom ističe svoje brendove VP Power i Scorpion koji su namenjeni automobilima sa standardnom opremom.

Foto: Promo

Za zahtevnija vozila i jaču opremu Vamal nudi VP Maximus, prvi premium brend na našim prostorima, ujedno i zaštitni znak firme i simbol dugogodišnjeg rada. Vp Vision iz iste fabrike sa AGM tehnologijom, namenjen je START/STOP vozilima.
Vamal Grupa je glavni uvoznik za ruske akumulatore fabrike Akom.

Posetite štand Udruženja Auto Servisi Srbije u Hali broj 2. Radujemo se druženju!