loader image

Predstavljamo Hörmann – Novog Prijatelja Udruženja servisera

Krugu Prijatelja Udruženja Autoservisi Srbije pridružila se kompanija Hormann, sinonim za kvalitetna vrata za različite namene. Iz Udruženja ističu da im imponuje što ih je evropski dobavljač broj 1 u ovom segmentu prepoznao kao partnera, te da se nadaju da će ova saradnja doprineti podizanju standarda poslovanja u autoservisima.

Danas se na tržištu građevinskih elemenata garažna vrata, vrata, štokovi i motori vezuju za ime Hörmann – jer je grupacija Hörmann u toj oblasti vodeći dobavljač u Evropi. Hörmann asortiman čine: segmentna, kipujuća i rolo garažna vrata, vrata za zajedničke garaže, industrijska segmentna vrata, industrijska rolo vrata, brza vrata, pretovarna tehnika, klizna višenamenska i protivpožarna vrata, motori za garažna i industrijska vrata, motori za kapije, kućna, ulazna vrata i sigurnosna vrata, metalna i drvena unutrašnja vrata, višenamenska i protivpožarna vrata, čelični štokovi i rolo rešetke, sistemi za kontrolu pristupa, sistemi za odlaganje. Zahvaljujući beskompromisnoj kontroli kvaliteta, Hörmann vam nudi 10 godina garancije za sva garažna segmentna vrata i 5 godina za garažne motore, odnosno 2 godine za industrijska segmentna vrata, tako da predstavlja idealno rešenje za svaki servis ili radionicu.

 

Prednosti Hörmann segmentnih vrata za radionice

1. Zauzimaju mali prostor
Segmentna garažna vrata se otvaraju vertikalno i zaustavljaju se ispod plafona, zauzimajući mali prostor. Zahvaljujući ovom principu konstrukcije pružaju maksimalan prostor ispred i unutar garaže.

 

 

2. Pešačka vrata koja omogućavaju jednostavan prolaz

Pešačka vrata bez praga sa visokokvalitetnom opremom, koja vam obezbeđuju prolaz bez rizika od saplitanja i povreda. Veoma ravan prag od nerđajućeg čelika zaobljenih ivica se lako može preći transportnim kolicima ili kolicima sa alatom.

Pešačka vrata bez praga ubeđuju svojim prednostima:

• Kod prolaska osoba nije potrebno otvarati segmentna vrata
• Smanjuju rizik od spoticanja i omogućava lak prelaz točkovima
• Kontakt za pešačka vrata garantuje da se segmentna vrata ne mogu otvarati dok su pešačka vrata otvorena
• Fotoćelija VL-2 koja se kreće ispred vrata sa svoja 2 senzora brine o beskontaktnom vraćanju vrata u otvoreni položaj prilikom nailaska na prepreku

 

 

3. Najveća otpornost na grebanje kod Hörmann ostakljenja

DURATEC® ostakljenje dobijate standardno, bez doplate, kod svih segmentnih
vrata sa plastičnim ostakljenjem. Sa DURATEC® plastičnim ostakljenjem Hörmann-ova segmentna vrata zadržavaju i posle višestrukog čišćenja i jakog opterećenja trajno svoju jasnu transparentnost. Specijalni površinski zaštitni sloj u kvalitetu farova za vozila štiti staklo trajno od ogrebotina i tragova čišćenja.

 

 

4. Toplotna izolacija

Opciono za sva garažna i industrijska segmentna vrata.

• Termičko razdvajanje rama vrata od zida objekta
• Dodatni dihtunzi za bolje zaptivanje
• Do 21% bolja toplotna izolacija

 

 

5. Veća sigurnost sa protivprovalnim okovom klase RC2

Moderna segmentna vrata na automatski pogon već raspolažu mehaničkim osiguranjem vrata, čime se onemogućava nasilno podizanje vrata. Opciono se vrata mogu isporučiti sa sertifikovanom protivprovalnom opremom klase RC2.

 

Zašto da se odlučite za Hörmann segmentna vrata

Kao kompanija koja je lider u ovoj oblasti i proizvođač broj 1 u Evropi, trudimo se da svojim proizvodima podignemo kvalitet rada i života. Verujemo se da će korišćenjem naših garažnih vrata serviseri znatno olakšati sebi svakodnevni rad, kao i povećati bezbednost za sebe, a i za vozila. Ulaganjem u Hörmann garazna vrata, ne samo da dobijate kvaitetna vrata sa dugim vekom trajanja, već i smanjujete gubitke električne energije, pa na taj način možete znatno uštedeti. Naša tehnička podrška vam je dostupna širom Srbije i u svako doba.
Radujemo se da svim članovima Udruženja možemo odobriti rabat od 10% na automatska garažna segmentna vrata, odnosno 25% na automatska industrijska vrata.

Dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na mejl info@hormann.rs

Garažna segmentna vrata sa bočnim vratima u istom izgledu.
Po želji, moguće je na garažna vrata dodati pešačka vrata ili ostakljenje.

Primeri industrijskih segmentnih vrata sa pešačkim vratima i ostakljenjem

 

Šta očekujemo od saradnje sa UASS-om

UASS smo prepoznali kao jaku podršku serviserima širom Srbije, kao i mladima koji bi da to postanu. U nedostatku obrazovanja i prakse kroz klasično školovanje, verujemo da je ovo odlična ideja i dobar primer. Važno je da motivišemo mlade da se opredele za ono što žele i da pritom imaju adekvatnu podršku i mogućnost sticanja znanja i iskustva.
Od saradnje sa Udruženjem očekujemo da nastavimo da rastemo podržavajući jedne druge.