loader image

Kompanija Turbo Ideal i servis turbina Motorkov novi Prijatelji UASS-a

Kompanija Turbo Ideal, u čijem sastavu posluje servis turbina Motorkov, još jedna je uspešna kompanija koja se pridružila krugu Prijatelja Udruženja Auto servisi Srbije. Iz servisa Motorkov prepoznali su i podržali strateške ciljeve UASS-a u želji da se poboljša i unapredi pozicija kolega auto servisera u našoj zemlji, ali i da se zanat približi mlađim generacijama.

Preko tri decenije servis Motorkov je sinonim za uspešno poslovanje u oblasti dijagnostikovanja, popravke i zamene turbokompresora. Servis je specijalizovan za remont svih vrsta turbokompresora putničkih i teretnih vozila, građevinske i poljoprivredne mehanizacije, brodskog programa… Tehnički tim je klijentima na raspolagnju za sve nedoumice i sugestije.

Turbo servis Motorkov

Servis je opremljen svim potrebnim mernim instrumentima za proveru i ispitivanje delova turbokompresora, testiranje njihovih komponenti kao što su elektronski, vakuumski, potisni i kombinovani aktuatori. Takođe, u servisu Motorkov je moguće primenom različitih dijagnostičkih uređaja izvršiti testiranje rada turbokompresora i na samom vozilu.

Kompanija Turbo Ideal osim u Srbiji uspešno posluje i u zemljama Balkana, a predstavništvo firme za Evropu se nalazi u Sloveniji.

Vizija poslovanja kompanije se zasniva na proširenju distributivne mreže u okvirima remonta turbokompresora i prodaji rezervnih delova, te na promovisanju kvaliteta usluga koje servis Motorkov pruža.

U Udruženju Auto servisi Srbije ističu da su ponosni što je domaća kompanija koja je je postigla velike uspehe i van granica naše zemlje prepoznala značaj ciljeva i vrednosti za koje se Udruženje zalaže. Posebno raduje činjenica da su u Turbo Idealu prepoznali važnost pitanja nedostatka zanatlija i edukacije mladih, pa je u planu i partnerstvo na polju usavršavanja budućih majstora ali i svih kojima su potrebna dodatna znanja u oblasti servisiraja turbokompresora.

Hvala kompaniji Turbo Ideal što veruje u nas!

Zajedno smo jači!