loader image

Kompanija Kärcher prijatelj Udruženja Autoservisi Srbije

Pouzdani saveznik servisnih centara, auto servisa i servisnih radionica

Krug Prijatelja Udruženja Autoservisi Srbije (UASS) postao je bogatiji za još jednog člana – kompaniju Kärcher, koja je u svetu već 88 godina sinonim za čišćenje. Osnivač firme Alfred Kärcher smatra se, zajedno sa Bošom, Demlerom i Cepelinom, jednim od velikih pronalazača i pokretača industrijalizacije pa kompanija od svog osnivanja 1935. godine radi na pronalascima uređaja koji olakšavaju rad.

Kärcher danas – vodeći na svetskom tržištu

Kompanija Kärcher danas posluje u 73 zemlje širom sveta i postala je sinonim za čistoću, jer ima rešenje za svaki izazov u čišćenju. Vodeći je ponuđivač efikasnih sistema za čišćenje koji čuvaju resurse, i razlikuje se od drugih zahvaljujući vrhunskom učinku, inovaciji i kvalitetu.

Inovacija i razvoj kao imperativ u poslovanju

Kärcher uređaji za čišćenje ujedinjuju funkcionalnost i prilagođenost korisniku. Inovacija i težnja ka boljem rešenju odlikuju preduzeće i uvek iznova ih dokumentuje patentima i odlikovanjima renomiranih institucija, a da su pronalazački duh i inovativnost još uvek i te kako prisutni potvrđuje posedovanje više od 1.300 patenata.

Idealni partner za čišćenje

U širokoj paleti proizvoda kompanija nudi mnoga rešenja za čišćenje unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora, kako za termičku dezinfekciju, tako i za hemijsku. Idealni su saveznik svih auto servisa i servisnih radionica, jer ima rešenje za najrazličitije površine, od tvrdih podova različitih struktura, preko staklenih i keramičkih, pa sve do tekstilnih površina.

Uz pomoć visokog pritiska, čista perionica od poda do plafona

Kako bi osigurao čistoću radionica i okruženja gde se vrši pranje vozila Kärcher nudi rešenja idealna za svaku perionicu, kao što su stacionarni i mobilni čistači visokog pritiska sa hladnom ili toplom vodom za pranje vozila ili delova. Stacionarni čistač se koristi tamo gde postoji poseban prostor za pranje vozila gde se ovakav uređaj može instalirati u tehnološkoj prostoriji koja nije dostupna svima i ima različite unapred podešene programe pranja koje se aktiviraju preko posebnog kontrolnog terminala u odeljku za pranje, što sprečava nezgode na radu ali i oštećenja vozila. Mobilni čistači se koriste u manjim radionicama gde se pranje vrši povremeno. U zavisnosti od raspoložive infrastrukture i zahteva u pogledu performansi, čistači pod visokim pritiskom mogu da rade na struju, na benzin ili dizel. Njihova prednost je što zauzimaju malo prostora, jer nije potrebna posebna tehnološka soba.

Održavanje čistoće automobila nikad nije bilo lakše

Opšte je poznato da vozila koja se kontinuirano čiste i održavaju imaju duži vek trajanja, a korišćenje prave tehnologije i metoda rada pomaže da se ovaj cilj postigne brzo i održivo.

Ovde posebno izdvajamo proizvode poput usisivača za mokro i za suvo usisavanje, perača pod pritiskom sa hladnom i toplom vodom, paročistača koji predstavljaju jedan od najefikasnijih načina čišćenja, čak i osetljivih materijala poput kože.

Čišćenje suvim ledom

Kada je u pitanju održavanje površina poput motora automobila, Kärcher nudi i mašine za čišćenje suvim ledom, koje nude efikasan proces raspršivanja čestica za uklanjanje tvrdokorne prljavštine sa različitih materijala. Čišćenje suvim ledom je korisno za automobilske radionice ili radnje za remont, posebno na složenim i delikatnim površinama – od čišćenja presvlaka u automobilima do čišćenja delova motora i restauracije klasičnih automobila. Glavna prednost ove tehnologije je da čisti bez ostavljanja ostataka, kao što su otpadna voda, ostaci hemikalija ili sredstva za prskanje. Pogodno je za čišćenje metalnih, gumenih i elektronskih komponenti automobila, kao i za održavanje tekstilnih i plastičnih površina u automobilima poput sedišta, patosnica, krovne obloge, naslona za ruke, ventilacionih otvora, instrument table i pedala.

Kärcher – siguran partner u svakoj situaciji

Kao najveći proizvođač uređaja za čišćenje širom sveta, Kärcher posluje na preko 50.000 adresa širom sveta. U Srbiji kompanija poseduje dva prodajno servisna centra koja se odlikuju kompetencijom, ljubaznošću, pouzdanošću, preciznošću i brzinom, i nalaze se na sledećim adresama:

Servis Kärcher centra Beograd

Adresa: Autoput za Novi Sad 55, 11000 Beograd

Email: servis@rs.karcher.com                                  

Tel: 011 635 55 03                                                     

Mob: 064 809 1412  Mob: 064 844 5683

Servis Kärcher centra Kragujevac

Adresa: Dragoslava Srejovića 66, 34000 Kragujevac

Email: servis.kragujevac@rs.karcher.com

Tel: 034 610 77 82

Mob: 066 658 9459