loader image

ENEOS: NOVA ENERGIJA U UASS-u

Beograd, 30.11.2022. – Kompanija Technolub, generalni zastupnik kompanije ENEOS u Srbiji i regionu, pridružila se krugu Prijatelja Udruženja Autoservisi Srbije (UASS) potpisivanjem Ugovora o saradnji. Zajedničkim snagama ENEOS i UASS u narednom periodu podizaće nivo znanja servisera kako o ENEOS asortimanu, tako i o uljima uopšte.

U UASS-u ističu da im imponuje što je jedan od najvećih svetskih brendova u segmentu ulja i maziva prepoznao napore Udruženja servisera da urede branšu.

„Svesni smo da jedino zajedničkim radom možemo doprineti kako boljoj edukaciji servisera, tako i čitavoj oblasti servisiranja vozila. Trudićemo se da opravdamo poverenje koje smo dobili i iskreno se nadamo uspešnoj i dugoročnoj saradnji“, izjavio je Predrag Gordić, Predsednik UASS-a

ENEOS-320-logo-i-slova-crna

Zoran Matković, direktor kompanije Tecnolub, ističe da je partnerstvo sa Udruženjem servisera korak dalje ka unapređenju poslovanja ove kompanije i produbljivanje profesionalnog odnosa sa serviserima automobila.

„Od ove saradnje očekujemo da kroz zajedničke aktivnosti podignemo nivo znanja vlasnika i zaposlenih lica u autoservisima. Želja nam je da kroz edukativne radionice prikažemo na koji način i u kom smislu motorna ulja predstavljaju osnovu za kvalitetno održavanje i dugovečnost autombila.

Eneos: partner na skupu servisera Rasinskog okruga

Kao generalni zastupnik kompanije ENEOS za Srbiju i ostale zemlje u našem regionu, posebno želimo da naglasimo koliko je bitan stvarni kvalitet motornih ulja, a koji sa sobom nosi brend ENEOS koji u svetskim okvirima važi za premijum brend vrhunskog kvaliteta i inovantne tehnoloije, iza kojeg stoji znanje najvećih japanskih stručnjaka iz ove oblasti.

Na taj način omogućićemo članovima UASS-a sticanje svih potrebnih znanja za pravilan odabir adekvatnih motornih ulja za svako pojedinačno vozilo“, poručuje Matković.

O ENEOS-u

ENEOS maziva proizvodi vodeća japanska naftna kompanija JX NIPPON OIL & ENERGY.

Eneos maziva nalaze se u prvom punjenju vozila: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA…

Ime brenda ENEOS nastalo je kombinovanjem engleske reči “ENERGY” (energija) i grčke reči “NEOS” (novo).

Logo brenda Eneos simboliše energiju: globus u centru simboliše pouzdan izvor kontinuirane energije dok spirale oko globusa simbolišu odavanje energije kroz inovativna i kreativna rešenja.

Kompanija Nippon Oil osnovana je davne 1888 godine i od svog nastanka neprekidno se razvija i širi. Nippon Oil danas je vodeća japanska naftna kompanija sa kapitalom od 139,4 milijardi jena. 0d 1. Jula 2010 kompanija posluje pod nazivom JX NIPPON OIL & ENERGY.

JX group svojom tehnologijom proizvodi visokokvalitetne i ekološki prihvatljive petrohemijske proizvode (npr. benzin bez sumpora) i prva su naftna kompanija u svetu koja komercijalizuje korišćenje LPG i kerozinskih gorivnih ćelija za kućnu upotrebu.