loader image

MAJKON ISTOČNA SRBIJA: STRUČNI SKUP ZA SERVISERE VOZILA, ZAJEČAR 2024

Datum: 26. oktobar 2024.
Lokacija: Regionalna privredna komora Zaječar, Nikole Pašića 37

Prijavite se za događaj

Udruženje autoservisi Srbije sa ponosom najavljuje održavanje stručnog skupa „MajKon Istočna Srbija“, koji će se po prvi put održati u Zaječaru, 26. oktobra 2024. godine. Ovaj događaj okupiće stručnjake, tehničare, inženjere i servisere vozila iz cele regije, sa ciljem razmene znanja, iskustava i najnovijih tehničkih inovacija u automobilskoj industriji i u oblasti servisiranja vozila.

Tokom skupa biće razmatrane ključne teme koje se tiču razvoja i unapređenja servisnih usluga, a učesnici će imati priliku da čuju stručnjake iz različitih oblasti automobilske industrije. Među temama koje će biti predstavljene izdvajamo:

  1. Ekološki standardi u autoservisima – Uvod u regulative i standarde u vezi sa ekološkim poslovanjem i održivim servisnim praksama.
  2. Najnovije tehnologije u dijagnostici kvarova vozila – Veštačka inteligencija u savremenom autoservisu; predstavljanje najnovijih uređaja i softvera za brzo i efikasno otkrivanje problema na vozilima.
  3. Servisiranje vozila – Karakteristični otkazi na zaptivkama vratila i radilice; Štelovanje protoka izduvnog gasa kod turbokompresora;
  4. Primena digitalizacije u autoservisima – Kako digitalna rešenja mogu unaprediti poslovanje servisera, od zakazivanja servisa do vođenja evidencije o popravkama.
  5. Ulja i alati – Razmatranje važnosti odabira pravog motornog ulja za duži životni vek vozila, predstavljanje Unior i Telwin alata.

Skup je prilika da se učesnici povežu sa kolegama iz branše, razmene iskustva i saznaju više o savremenim izazovima i trendovima u industriji. Očekujemo učešće 40ak servisera, kao i goste predavače iz vodećih domaćih i svetskih kompanija u oblasti automobilske industrije.

Pozivamo sve zainteresovane medije da prisustvuju ovom događaju i da svojim izveštavanjem doprinesu promociji znanja i tehnološkog napretka u automobilskoj industriji.

U nastavku možete pogledati agendu događaja:

Zahvaljujemo se parnerima iz kompanija koje su događaj učinile mogućim.

Regos/Autotek, Technolub/ENEOS, Febi Bilstein/ECAP, Marinković Hofmann, OBD II, SKF, TurboIdeal/Motorkov, Corteco, Hormann.

Za dodatne informacije i akreditacije, molimo vas da kontaktirate organizacioni tim na:

office@autoservisisrbije.rs

+38164 8270255